KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Arıtaş Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Arıtaş Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
ARITAŞ MAH. ÖZTÜRK CAD. ARITAŞ ÖZTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 2 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Çağın gerekleri ile donanmış , özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.
YKS DE %10 BAŞARI
KATI YAKIT KALORİFERİ
TOPLU ULAŞIM (KOOPARATİF) ARAÇLARI VE ÖZEL ARAÇLA
Afşin ilçe merkezine her saat başı servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Arıtaş, Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir kasabadır. 1954 yılında belediye olmuştur. Afşin ilçesinin en kalabalık beldesidir ve ilçe merkezine 18, il merkezine 150 km uzaklıktadır. Kasaba merkezi büyük bir tarihi höyük üzerine kurulmuştur. Doğusunda geniş Elbistan ovası, güneyinde ve batısında Binboğa Dağları bulunmaktadır.
18 KM
2022 YKS de Okulumuzdan 3 Öğrencimiz üst eğitim kurumuna yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
İlçe çapında düzenlenen Voleybol, Futbol vb. sportif etkinliklerde okulumuz da etkin katılım sağlamaktadır.
Okulumuzda her yıl TÜBİTAK 4006 projesine katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz dönemlere göre değişmekle birlikte Avrupa Birliği ülkelerine Erasmus+ Programına katılmaktadır.